top of page
Groen gekleurde achtergrond
Thuis dansen

Geluidsinstallaties automatiseren

Home entertainment & home control: een hit

Home entertainment heeft een vaste plaats verworven in heel wat woningen. En ook hier weer kan domotica een wereld van verschil betekenen op vlak van comfort, gebruiksgemak en ervaring.

Sonos muziekintegratie
Groen gekleurde achtergrond

Sonos muziekintegratie

Met KNX Home Control kunt u bijvoorbeeld uw Sonos speakers super makkelijk bedienen op afstand. Met een open systeem kunt u oude boxen simpelweg vervangen door de laatste nieuwe exemplaren, minder kosten, meer vrijheid. Koppel vrijstaande of ingebouwde speakers aan uw KNX-installatie en een nieuwe wereld gaat voor u open.

Tv-kijken

Gezellig tv-kijken wordt goed ingezet met lichten die dimmen, rolluiken die sluiten en de tv die opspringt zonder daar iets voor te moeten doen, behalve dan de sfeer ‘tv kijken’ kiezen.

Muziek

Uw favoriete artiest, album, playlist, muziek van Spotify, Deezer, een andere streamingsdienst of radiozender vlak voor uw thuiskomst door de boxen laten galmen? Muziek en de juiste sfeer verlichting activeren van zodra u de woning binnenkomt? Kinderspel, met de KNX domotica integratie.

multimedia in combinatie met domotica

Ook de voordelen van multimedia in combinatie met domotica ervaren? Contacteer du-nord.be meteen, wij vertellen u er graag alles over en overhandigen u een offerte.

bottom of page