top of page
Groen gekleurde achtergrond
KNX Home Control videofoon

Speel op safe met slimme oplossingen in veiligheid en alarm

Gekleurde lijn
Logo Du Nord Elektriciteit

Videofonie

Dankzij de KNX Home Control videofoon weet u altijd perfect wie er aan uw voordeur staat, ook als u zelf de deur uit bent. Dat kan gewoon via de app op uw smartphone. Via de geïntegreerde toegangscontrole bepaalt u zelf wie wel en niet binnen mag.

Logo Du Nord Elektriciteit

Deurcommunicatie

Praten met de bezoeker aan uw deur vanuit uw woonkamer? Dat kan met de deurcommunicatie, waarbij een video buitenpost rechtstreeks met de touchscreen bediening in huis communiceert. Indien u een elektrisch slot in uw deur heeft, kunt u indien gewenst ook de deur openen.

Logo Du Nord Elektriciteit

Aanwezigheidssimulatie

Op vakantie? Dat hoeven buitenstaanders niet te weten. Dankzij de KNX Home Control aanwezigheidssimulatie lijkt het erop dat er een teken van leven is in huis, waardoor inbrekers al snel het hazenpad kiezen. Op vooraf ingestelde tijdstippen springen verlichting en tv op, rolluiken sluiten en openen zoals gewoonlijk, net alsof u gewoon thuis bent.

Logo Du Nord Elektriciteit

Alarm

Bij een brandalarm gaan screens omhoog en lichten aan zodat u veilig de weg naar buiten vindt. Bij een inbraakalarm springen buitengevelverlichting en het licht in de gang aan. Dit kan gekoppeld worden aan verschillende alarmen, waarbij u bijvoorbeeld snel kunt zien wie er aan de deur staat of stond. Alle waarschuwingen kunnen op uw smartphone verschijnen. Zo weet u altijd wanneer gevaar om de hoek loert, ook wanneer u even de deur uit bent.

Logo Du Nord Elektriciteit

Paniekfunctie

Inbrekers werken het liefst undercover. Dat is buiten de KNX paniektoets gerekend. Enkel een langdurige druk op de paniekknop in uw slaapkamer doet rolluiken openen en strategische verlichtingspunten opspringen, maar laat bijvoorbeeld de slaapkamer van de kinderen ongemoeid. De paniekfunctie kan ook gekoppeld worden aan het inbraakalarm.

Slimme oplossingen in veiligheid en alarm

Kies voor slimme en betaalbare totaaloplossingen in veiligheid en alarm met du-nord.be. Contacteer ons om uw wensen te bespreken en ontvang een offerte!

bottom of page