top of page
Groen gekleurde achtergrond
Multizone verwarming

Multizone verwarming en koeling

Multitouch in de living
Groen gekleurde achtergrond

Automatisch verwarmen of koelen per ruimte

Met een klassiek verwarmingssysteem bepaalt één thermostaat in vb. woonkamer of er in de andere ruimtes in huis warmte wordt geproduceerd. Dat is niet altijd de meest efficiënte en energiezuinige manier om te verwarmen of te koelen. Met een multizone verwarming via KNX kunt u verwarming of koeling ruimte per zone of ruimte sturen volgens uw persoonlijke behoeften. Zo verwarmt u enkel daar waar nodig. Ideaal ook voor grotere woningen, juist omdat de temperatuurregeling losstaat van een kamerthermostaat.

Bediening via je smartphone

Energie besparen

Via een centrale bediening of via je smartphone kunt u de gewenste temperatuur in uw volledige woning of in aparte ruimtes aanpassen, waar u zich ook bevindt in huis. Elke ruimte past zichzelf aan. Doordat u enkel de gewenste ruimtes verwarmt, geniet u natuurlijk van een fikse energiebesparing zonder ook maar iets in te boeten op comfort. De perfecte temperatuur kan van op afstand makkelijk aangepast worden.

Niet aanwezig? Niet verwarmen of koelen

Continu overal stoken wordt overbodig. Zo kunt u er ook voor kiezen om de thermostaat in een bepaalde ruimte automatisch in stand-by te laten gaan wanneer u zelf niet in de ruimte vertoeft. 

Zacht voor uw verwarmingssysteem

Doordat uw verwarmingssysteem minder hard moet werken om alle ruimtes te verwarmen is er minder vermogen nodig en verslijt uw verwarming minder snel.

Gelukkig koppel dat gekozen heeft voor du-nord.be

Ook een beheersbare en aangename temperatuur in huis? Daar kan du-nord.be voor zorgen. Contacteer ons om uw wensen te bespreken en ontvang een offerte!

bottom of page