top of page
Groen gekleurde achtergrond
Slimme verlichting

Domotica systeem voor verlichting, vanzelf sfeer creëren in elke ruimte

Sfeermakers in verlichting op maat
Groen gekleurde achtergrond

Sfeermakers in verlichting op maat

Misschien twijfelt u nog aan de meerwaarde van smart home verlichting. Is het dan echt zo lastig om een lichtschakelaar aan of uit te zetten? Maar het automatiseren van verlichting biedt zoveel voordelen, dat u eens u het in huis hebt het niet meer anders zou willen.

Met de KNX schakelaars van KNX Home Control schakelt u niet alleen de verlichting aan en uit, maar kunt u ook dimmen of de verlichting in een sfeer integreren. U of de architect kiest de gewenste verlichtingsarmaturen, du-nord.be plaatst uw verlichting vakkundig en automatiseert de juiste sfeer in elke ruimte. Indien u kiest voor een RGBW-compatibele ledverlichting kunt u ook de kleur van het licht veranderen. Een stijlvolle sta- of bureaulamp bedienen met de KNX-schakelaar via een geschakeld stopcontact? Perfect mogelijk!

Slimme verlichting voor gemak en energiebesparing

In één beweging uw hele woning verlichten of enkel de lampen waar nodig, uw lampen afstemmen op zonsopgang en zonsondergang, uw lichten automatisch uitschakelen als u uw woning verlaat of gaat slapen, … Bewegingssensoren zorgen ervoor dat uw lichten pas aangaan van zodra u de kamer binnenstapt.

Controle over uw verlichting waar en wanneer ook  

Uw lichten in een handomdraai aanzetten of dimmen: dat kan lokaal met schakelaars, via bewegingsmelders zonder schakelaars bevestigd aan de muur, centraal of met uw smartphone of tablet, waar ook ter wereld.

Sfeermakers in verlichting

De juiste sfeer creëren

Activeer sferen in huis met meerdere lichtbronnen in één ruimte, waarbij de lichtsterkte afgestemd wordt op het omgevingslicht in één klik. De juiste verlichting met lichtscènes voor elke gelegenheid en iedere gemoedstoestand, waarbij u kleur of intensiteit in een handomdraai kunt aanpassen. Een gezellige avond met gedimd licht, home office met koel licht voor meer productiviteit,… 

Groot licht in veiligheid

Slimme verlichting kan met een ingestelde routine of willekeurig de indruk geven dat u thuis bent, terwijl u in werkelijkheid elders van uw deugddoende vakantie geniet.

Slimme verlichting

Kies voor slimme verlichting met du-nord.be: contacteer ons om uw wensen te bespreken en ontvang een offerte!

bottom of page